Lamm-Sheep Trans

Legmegbízhatóbb, legolcsóbb

Közúti Hírek
Halálos baleset a Duna-parton
Egy VW Passat és egy Opel Vivaro személygépkocsi ütközött frontálisan a 111-es főúton Tát és Nyergesújfalu között szerdán a kora reggeli órákban.
2011-10-27 18:45:06
Ittas szombathelyi férfi okozott balesetet a 8-as úton
Ittasan okozott karambol a 8-as főúton.
2011-10-27 18:42:20
Útlezárás Miskolcon
Miskolc – 2011. október 28-án, pénteken a rendőrség egy korábbi közlekedési baleset kapcsán helyszíni eljárást folytat.
2011-10-26 18:39:11
Belföldről jelentjük

 

Fenyegetés: „A cigányok fognak megrakni benneteket”

A Debreceni Ítélőtábla jogerős határozatot hozott két rendbeli emberrablás bűntette és más bűncselekmények miatt a fiatalkorú K. Krisztián és társa, Sz. Viktor ellen.Az elsőrendű vádlott 3 év 6 hónap fiatalkorúak börtönében letöltendő büntetést, míg a másodrendű vádlott 2 év végrehajtandó szabadságvesztést kapott.


A vádirat szerint a Pumukli néven elhíresült K. Krisztián régóta nincs barátságban a tisztességgel, a becsülettel, így aztán az igazságszolgáltatással sem. Büntetett előéletét garázdaságok, lopások, kábítószerrel való visszaélések, rablások és kényszerítések is „sötétítik”. Nap mint nap rettegtek tőle más fiatalok. Úgy ismerték őt Szolnokon, mint aki erőszakkal veszi el mások értékeit. 

Ez történt 2009. május 31-én is. A Pelikán bevásárlóközpont tetőteraszán az akkor 16 éves „Pumukli” telefonokat kunyerált az arra járóktól. A megfélemlített srácok — vallomásaik szerint — csupán azért adták oda saját mobiljukat, hogy elejét vegyék az esetleges további erőszakoskodásnak. Ám Krisztián a telefonokat már csak pénzért akarta visszaadni, mint ahogyan vallomásában állította: „mindkét fél számára jó üzletet ajánlottam!” A mobilok azonban legtöbbször sem pénzért, sem anélkül nem kerültek vissza a tulajdonosukhoz, hanem — a vádirat szerint — használttelefon-kereskedőnél „landoltak”.


Egy másik esetben K. Krisztián és 27 éves vádlott-társa, Sz. Viktor autóba tuszkoltak két fiút, s addig nem engedték őket kiszállni, míg azok pénzt nem adnak támadóiknak. Veréssel fenyegették meg őket, majd a Tücsök útra szállították a megriadt fiúkat, ahol azt ígérték: — mint ahogy a vádiratban szerepel — „cigányok fognak megrakni benneteket”. Végül az egyik fiú a saját otthonából szerzett annyi pénzt, hogy a két vádlott elengedje a sértetteket.

 

 

 

Hiba!

Ezen az elérési útvonalon létezik hír!
Járművek